Made Keramiek

Marjan Devillers had als klein meisje al creativiteit in haar. Dat ze uiteindelijk voor een creatief beroep zou gaan, stond in de sterren geschreven.

Naast haar opleiding tot interieurarchitect, miste ze het tactiele van handwerk, de magie van iets te creëren. En toen ontdekte ze keramiek…

Marjan werkt voornamelijk aan de draaischijf en geniet keer op keer van het gevoel van de klei die door haar handen draait, van het ‘worden’ van een vorm én het werken aan het eindresultaat tot het goed zit.

Marjan draait vooral gebruikskeramiek en is ervan overtuigd dat een gerecht zo veel beter smaakt wanneer het je wordt voorgezet op een handgemaakt bord, je koffietje is zo veel lekkerder uit een handgemaakt kopje en je salade serveer je in stijl uit een keramieken schaal die met liefde werd gedraaid…

Wil je zelf graag een handgemaakt servies  of enkele kommetjes of kopjes? Op haar website vind je verschillende items én Marjan werkt ook op maat. Ben je particulier of heb je een restaurant, ze werkt voor beide met dezelfde drive en finesse.

Het grootste plezier dat Marjan kan doen, is mijn kommen, borden, schalen…dagelijks te gebruiken en ze zo deel uit te laten maken van je huis, keuken of restaurant.

www.madekeramiek.be

@marjan_devillers_keramiek