Voor ALS-Liga

Nu de dagen donkerder worden en we meer dan ooit warmte nodig hebben, komen onze herinnering aan de lieve Nora Tilley en onze ‘Warmste Kom’ actie van 2018 sterk naar boven. Een grote actie opzetten is dit jaar door de corona-maatregelen niet mogelijk. Toch willen we graag onze schouders zetten onder een kleinschaliger project ten voordele van de ALS liga en organiseren we ook dit jaar opnieuw een ‘Warmste Kom’.

Daarom zijn de kleivriend(inn)en van Nora Tilley in actie geschoten en hebben ze massaal ovenschotels gemaakt uit keramiek.
Enkele chefs met het hart op de juiste plaats vullen voor deze ovenschotels met één van hun heerlijke gerechten. Bestel onderaan deze pagina één van deze mooie gevulde ovenschotels voor take-away op zaterdag 19 december ten voordele van de ALS-liga!

Je kan nog steeds ovenschotels, kommen én klei kopen tvv de ALS-liga of geursteentjes. Kijk hiervoor bij Warmste ovenschotels, Warmste kommen of Diversen.

Dank aan iedereen die mee zijn schouders zetten onder deze actie tvv de ALS-liga.

🔥 Aan alle kleivriend(inn)en van Nora Tilley die opnieuw zorgden voor mooie, handgemaakte stukken – zonder jullie geen warmste kom! 🔥 Aan Colpaert – Van Leemputten om de keramisten te bedanken met klei en ook nog eens 2 palletten klei te schenken die we mogen verkopen voor het goede doel – dit wordt enorm geapprecieerd! 🔥 Aan alle topchefs die in hun potten gaan roeren om heerlijke gerechten in al deze mooie ovenschotels te toveren – dikke merci! 🔥 Aan Metro Cash & Carry waar de chefs mogen gaan winkelen en zo hun steentje bijdragen – zo dankbaar voor jullie steun! 🔥 Aan Serax die extra ovenschotels sponsorden waardoor we hier nog meer ovenschotels te koop kunnen aanbieden – dankjewel! 🔥