Dominique

Dominique Gelis is 52 jaar. Met haar man, lief en vriend Marco,  haar 3 fantastische meisjes (vrouwen) en 3 kleinkinderen, haar paarden en ezeltjes…  geniet ze van koken, lekker eten, wildpluk en een goed glas wijn. Ze staat graag in contact met de natuur  en is creatief

Haar werk – in zowel klei als porselein – bestaat uit serviesgoed en decoratie die hoofdzakelijk vervaardigd worden op de draaischijf.

Dominique kiest bewust voor een productie van tactiele en bezielde voorwerpen voor het dagelijks gebruik die mensen ontroeren, inspireren, interpelleren en vreugde bezorgen. 

Ze werkt zowel voor een breed publiek als voor bekende restaurants. Het is voor haar een uitdaging om keramiek te creëren op maat van de chefs én hun gerechten.

Een kop koffie drinken uit een ambachtelijk gemaakt kopje, een gerechtje in een handgemaakt bord, verse soep in een kom, fruit in een mooie zelfgedraaide schaal… Alles ziet er veel mooier uit en smaakt zoveel beter uit zo’n uniek en met veel passie gemaakt keramieken voorwerp.

Wil je een uniek ontworpen servies,  iemand een gepersonaliseerd geschenk geven, een urne om de as van jouw dierbare (mens of dier) te bewaren, dan maakt Dominique dit graag voor jou.

www.dominiquegelis.be

instagram @dominique_gelis

facebook @domiceramics

facebookshop @domiceramics