CO’ZEN meditatiekussens

ConnAct lanceert het allereerste CO’ZEN product, een meditatiekussen opgevuld met gerecycleerde kurk!

Deze meditatiekussens zijn niet alleen mooi en duurzaam. Door het gebruik van kurkkorrels zijn ze ook nog eens ongelooflijk comfortabel. Geen betere manier om helemaal één te worden met jezelf en je omgeving. Een duurzaam en circulair product, met liefde gemaakt voor en door onze planeet.

VZW ConnAct verbindt organisaties rond duurzame projecten. Verschillende partners hebben voor CO’ZEN de handen in elkaar geslagen: Co-Cork, WerKans, CiLab en de ECOkoeriers werkten mee aan de ontwikkeling van dit circulair product.

Sinds 2014 zamelt Co-Cork via de ECOkoeriers kurken stoppen in bij verschillende Mechelse horecazaken en winkels. Ook vele sympathisanten houden al jaren kurken bij voor Co-Cork. Deze stoppen worden vermalen tot kurkkorrels waarmee wij aan de slag gaan. Co’Zen produceert producten met gerecycleerde kurk: echt kwalitatief en echt duurzaam.

Koop je tijdens de lancering in de maand december een meditatiekussen bij CO’ZEN, dan gaat de winstmarge uit de verkoop naar EquiPuur, een initiatief dat een warme plek wil bieden aan kwetsbare jongeren. Lees er meer over op www.cozen.be.

CIRCULAIR

Al onze producten worden gemaakt van restmateriaal of gerecycleerd materiaal. De gebruikte kurk komt van bij Mechelse horecazaken en winkels, opgehaald door de ECOkoeriers of werden verzameld door sympathisanten.

KWALITEIT

Onze producten worden volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden gemaakt. Zo zorgen we ervoor dat ze een lange levensduur hebben. Voor het ideale zitcomfort krijg je een zakje met extra korrels kurk zodat je het kussen kan bijvullen tot het perfect zit voor jou.

DUURZAAM

De kurkkorrels worden vermalen bij de Vlaspit. De binnen- en buitenhoezen worden genaaid in CiLab Mechelen. Ophaling van de kurk gebeurd via de ECOkoeriers. Sortering van de kurk en het opvullen van de kussenhoezen wordt gedaan bij WerKans

ESTHETISCH

Onze producten zijn niet alleen praktisch en kwalitatief, maar ook mooi. De vorm en het ontwerp geven je een instant feel-good gevoel.