Onze markt

Welkom in onze markt!

“If you can laugh together, you can work together” – Robert Orben

Als we van bij onze woonplaatsen in Sint-Katelijne-Waver naar Markt1 rijden, slaat ons hartje altijd een beetje sneller. We zijn zó graag in onze markt. Het is een plek die ons inspireert, die rust en gezelligheid uitstraalt, een plek waar interessante ontmoetingen plaatsvinden, onze creativiteit wordt prikkelt en waar mooie dingen ontstaan. En het is ook dat gevoel dat we willen overbrengen aan iedereen die hier over de vloer komt.

Zoals op een echte markt gaan wij voor een divers aanbod en bieden we een waaier van cursussen, workshops, masterclasses en diensten aan.

Naast het zelf organiseren van keramieklessen en masterclasses, verhuren wij onze ingerichte ruimtes ook aan docenten-zonder-eigen-atelier. We verkopen keramiekbenodigdheden en handgemaakte keramiek, we bieden een bakservice aan en plannen open-atelier momenten en initiatielessen. We willen zowel docenten als cursisten maximaal ontzorgen, zo kunnen ze als ze in Markt1 zijn, doen wat ze het liefste doen, met hun handen in de klei zitten!

Maar ook als je geen directe link hebt met keramiek en je op zoek bent naar een ruimte om te huren, éénmalig of voor een langere periode, ben je zeer welkom in onze markt.

Tegelijk organiseren we graag op maat: of het nu een teambuilding voor uw bedrijf is, een vrijgezellenfeestje of een privé les. Dankzij ons brede netwerk kunnen we voor elke gelegenheid het juiste team samenstellen. Graag lekker eten erbij? Of moet er eerst nog worden vergaderd? U vraagt, wij draaien!

Vanuit de andere projecten waar we samen onze schouders onder staan, hebben we de afgelopen jaren een sterk B2B netwerk opgebouwd. Inzetten op creatieve samenwerkingen en bruggen bouwen is wat we graag doen. We geloven in de kracht van verbinden via klei en willen met Markt1 de link leggen tussen business klanten en professioneel keramisten. Markt1 heeft een portfolio om u tegen te zeggen, met stuk voor stuk zeer talentvolle keramisten. Ben je dus op zoek naar handgemaakte keramiek voor je zaak of gepersonaliseerde relatiegeschenken, dan helpen we je graag op weg!

Snuister op je gemak eens rond op onze website en ontdek ons marktaanbod!

Creatieve groeten,

Inneke & Veerle

Markt1 is één van de projecten van IV-ENT – ontdek onze andere projecten op www.iv-ent.be